Hur veckans träning blev.

Den här veckan har blivit en fullvärdig skogsvecka. Vi har faktiskt enbart hållt till i skogen. Betty har inte brytt sig det minsta om bilarna vi har mött i trafiken. När det kommer till större fordon som lastbilar är hon lite tveksam, men hon får inte panik på något sätt.

Måndag: Vi hade sällskap av Linnéa och Ofelia. Betty var lite tveksam i början av rundan, men piggnade till efter galoppen. På väg hem fanns det inte minsta antydan till att ha bråttom hem.
Tisdag: Ytterligare en tur med Linnéa och Ofelia. Betty var riktigt uttråkad och tyckte inte alls att det var roligt att vara i skogen. Hon gillar ju paddocken. Trots att hon inte var speciellt inspirerad var turen helt utan protester.
Onsdag: Vila.
Torsdag: Marie och Ofelia följde med ut i skogen. Betty var precis lika omotiverad som dagen innan, men tände till ordentligt i galoppbacken och hoppade över ‘hindret’, som egentligen bara är en uttorkad vattenpöl. 
Fredag: Fantastisk, strålande sol och som gjort för en tur i backarna. Jag, Betty, Linnéa, Dalton, Nellie och Carisma höll oss till stigarna i skogen. Betty tyckte faktiskt att det var roligare att få lyfta lite mer på fötterna och se sig för. När vi hade kommit hem tog vi en promenad i solskenet för att Betty skulle få lite solstrålar på pälsen.
Lördag: Solskenet och den blå himlen var återigen borta. Jag och Linnéa trotsade regnet och gav oss ut i skogen. Carisma hade lite träningsvärk sedan dagen innan och höll därför ett väldigt lågt tempo. Jag och Betty fick träna på våra halter. Trots en del protester lyckades jag efter ett tag få igenom det jag bad om och Betty stod stilla och väntade på min signal innan hon gick vidare.
Söndag: Vila.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s