Hur veckans träning blev.

Den här veckan har det blivit mycket vila för Bettys del. Det blir så ibland när jag har skola och dessutom ägnar helgen åt arbete. Vi höll oss inte till planen, och så blir det också ibland.

Måndag-onsdag: Vila.
Torsdag: Tömkörning. Eftersom vi förra veckan hittade en lösning på skyndandet hemåt från skogen provade vi om det fungerade flera gånger, vilket det gjorde! Tack vare att Betty på grund av halsförlängaren inte kan få upp huvudet och bli okontaktbar väljer hon alternativ två: att håll sig lugn. Äntligen, äntligen, äntligen når vi framsteg med vårt problem!
Fredag: Uteritt stod på schemat, så vi tog oss till en närliggande åker där vi rörde oss på böjda spår i alla gångarter. Betty var superfin och stadig, utan minsta antydan till att ha bråttom hem. Väl på plats i paddocken provade vi vår första skänkelvikning, och det satt som en smäck.
Lördag-söndag: Vila.

Nu när alltihop har vänt igen skulle jag vilja vara hemma ett par veckor och spendera dem i stallet, men det blir tyvärr Lund och skola igen. Snart, snart är jag ledig under en längre tid och då jäklar blir det häst för hela slanten!

Den här blicken går rakt in i hjärtat på mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s