Omröstning.

För att locka fler läsare till sin blogg är ett bra sätt att synas på andra bloggar. Det brukar väcka intresset och förhoppningsvis får man nya läsare som kommer för att stanna. Vi har funderat på att göra någon form av reklam för er någon gång varje vecka, men vi är inte helt säkra på vilket sätt vi ska välja.

Vill ni presentera era bloggar, skicka in bilder på era hästar, visa foton ni har tagit själva, klä er i matchande outfits, beskriva er favorithäst, se vilken kommentar som väckte vårt intresse allra mest eller dela med er av de där bilderna som inte alls blev som ni hade tänkt er? Har ni andra förslag på hur man skulle kunna göra reklam för sina läsare och deras bloggar?

Delta i omröstningen och lämna gärna förslag på andra sätt för oss att visa er läsare vilka ni är.

Annonser

0 thoughts on “Omröstning.

 1. A

  Både ”veckans häst/ponny”, ”veckans outfit”, ”veckans ekipage” och ”veckans foto” vore uppskattat 🙂 Det är ju inte fel att ha fler än en kategori och det gör läsarna mer insatta samt ökar uppdateringen :3

  Svara
  1. Frida

   Nej, eller hur. Det ena utesluter ju absolut inte det andra! Om vi har fler olika kommer fler läsare att få chansen att skicka in dessutom.

   Svara
  1. Frida

   Vilken häst man gillar är så individuellt och beror dessutom mer på hur just den specifika hästen är än vilken ras den tillhör, så jag vill inte ge mig in i någon diskussion om olika raser. Jag är rädd att folk ska ta illa upp också, och det vill jag verkligen inte.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s