Visste du att…

… Sverige har 40 hästar/1000 invånare? Island är världens hästtätaste land med 240 pållar/1000 invånare. Genomsnittet i Europa är 13 hästar/1000 invånare.

Annonser

0 thoughts on “Visste du att…

 1. Rebecka

  Håller med ovan. Känns lite sisådär att hon alltid ska kunna skylla på dåligt internet, ingen motivation, dåligt väder osv när du bloggar fastän du inte ens kan ta dig till stallet…. Detta känns mer som din blogg – och att hon är gästbloggare då och då.

  Svara
  1. Mikaela

   Fast dåligt internet är ju ingenting jag skyller på för att slippa blogga, utan det är ju tyvärr något både jag och resten av familjen får rätta oss efter. Vi bor mitt i skogen och det finns inte en möjlighet i världen att vi kan få varken hemtelefon eller fast bredband förrän gårdsägaren ev bestämmer sig för att dra in fiber – och det först när kommungubbarna bestämt sig för när det är dags att sälja platser för just fiber. Det mobila bredbandet vi använder har vi en förstärkningsantenn till, men tyvärr fungerar det inte alla dagar ändå, och tro mig, det är fler än jag som sliter mitt hår över det.

   Däremot att jag inte bloggar pga dålig motivation handlar om att jag blir vinterdeprimerad, och gör vad jag kan för att inte bara gräva ner mig vintertid – och det innebär att ibland lämna allt vad uppdatering heter. Jag vill kunna leverera intressanta och välskrivna inlägg, vilket inte går om jag inte är motiverad eller har något att skriva om, tyvärr.

   Ovanpå det har jag fått deltidsjobb igen, och har inte annat än stigit upp, åkt till jobbet, kommit hem, fixat hästarna och sen gått och lagt mig igen. Man hinner inte med så mycket mer när kroppen somnar innan huvudet gör det.

   Ursäkter kanske, men sådant är mitt liv. Oavsett är det väldigt tråkigt att du känner så.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s