Vilka är våra hästar?

Eftersom vi redan är igång med beskrivningarna tyckte vi att det hade varit väldigt roligt om ni beskriver hur ni tror att våra hästar är också. Ni behöver inte ta allihop om ni inte vill, utan välj ut den eller de ni har fått en uppfattning om. Det spelar ingen roll om ni beskriver hur ni tror att de är att rida, hur ni uppfattar deras personlighet eller vad det är som gör just dem till det de är.

Det är alltid roligt att höra hur vi uppfattas av er som bara känner oss och hästarna genom bloggen. Det blir ett facit på vad för något vi sänder ut till er läsare om våra hästar. Vässa era fingrar och fundera på hur ni tror att pållarna är. Vi är galet spända på att läsa hur ni uppfattar dem!

Annonser

0 thoughts on “Vilka är våra hästar?

 1. Lyrazel

  Fanns fler otroliga Brandklipparen genom historien. Jag red en halvblodshäst som i princip bott i samma trädgård i 23 år, tävlat dressyr på högsta nivå och fortfarande gjorde alla rörelser ända tills han dog som 26åring. Han hade dessutom aldrig ”tappat” nån ryttare. Brandklipparen är uppenbarligen ett namn med bra karma!

  Svara
 2. Lyrazel

  Och uppenbarligen hamnade den kommentaren på fel inlägg? Luddiga knappar på er blogg här 😛

  Svara
 3. Sofia

  Jag tror att både Herkules och Betty är väldigt hoppglada. 😉 Sedan så tror jag att båda är väldigt coola till sättet, stressar inte upp sig i onödan och gillar uppmärksamhet och att få galoppera och busa runt. ^^ Vart lite kort men kommer inte på så mycket mer.

  Jag kan tänka mig att Herkules är ganska maffig och man känner sig ganska mäktig när man sitter på han. 😛 Dessutom så verkar han väldigt ”självbärande” eller vad man säger, asså att han är väldigt duktig osv. och kan bära upp sig själv och man kan rida med långa tyglar och sådär och han liksom ändå ”bär upp sig själv” dessutom verkar han väldigt välutbildad. Han gillar nog somsagt och hoppa och galoppera, han verkar i hanteringen vara väldigt snäll och go. 🙂 Och att visa upp sig!^^ Han är väldigt fin iaf. Och han föredrar att galoppera mer än att skritta. 😉

  Betty tror jag är lite av en typisk ponny, hon gillar att busa runt och älskar att hoppa. Och är nog ganska pigg och känslig att rida och vill göra sitt bästa. 🙂 Hon kan nog också vara väldigt envis och ha lite egna ”sto” åsikter om saker o ting. Men hon verkar väldigt cool i hanteringen och sådär. 🙂 Samtidigt som hon hoppar enormt stort och tar i från hovarna! Och hon älskar att hoppa. ^^

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s