Hur veckans träning blev.

Den här veckan började med lite återhämtning sen träningshelgen innan vi gav oss på att repetera det vi lärde oss av Mats den här gången. Jag tycker att vi rent allmänt har hittat bättre bjudning, men det kan också bero på att Betty var totalt övertänd efter vilan.

Såhär såg det ut den här veckan:

Måndag: Kort tömkörningstur längs grusvägen i skritt för att Betty skulle jobba igenom kroppen efter träningshelgen. Det fanns inte minsta lilla antydan till problem, vilket alltid är ett steg i rätt riktning.
Tisdag: Vila.
Onsdag: Vila igen, så vi tömkörde till korsningen och tillbaka enbart för att träna vidare på skogsturerna. Betty var totalt toppad efter vilan så alla mina signaler övertolkades fullständigt. Vi gick hem igen, jag släppte henne i paddocken och så försökte vi med tömkörningen på nytt. Då gick det precis lika bra som i måndags.
Torsdag: Efter tre lugna dagar kände jag att vi kunde börja med lite arbete igen. Jag byggde upp Mats övning från första dagen med övergångar mellan trav och skritt över bommar. Betty var väldigt piggelin, men lyssnade ändå fint och hittade bra bjudning.
Fredag: Passet bestod av travbommar på volt för styrketräningens skull. Det är minsann inte det lättaste att lyfta på fötterna och behålla ställning och böjning samtidigt. Betty jobbade på fint. Vi avslutade med galoppombyten över bom och hon satte dem klockrent åt båda hållen.
Lördag: Vila.
Söndag: Skogstur över backar, rötter, stenar och grenar med Marie och Ofelia. Uteritterna är absolut inga problem när vi har sällskap. Betty löste de situationer som uppstod väldigt bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s