Dagens Betty.

Idag hade jag och Betty sådan tur att Linnéa och Elsa kunde följa med oss på en skogstur. När vi har en annan häst med oss går det hur bra som helst att rida ut. Betty tyckte nog att det var skönt att ha Dalton jämte sig när det blev lite läskigt. Eftersom Carisma inte alltid hinner med riktigt i skritten fick Elsa trava ifatt emellanåt, vilket är perfekt träning för Betty som inte alltid uppskattar en massa rörelse bakom sig. Idag reagerade hon inte alls faktiskt.

Vi tog oss uppför berget i alla gångarter, skrittade ner, galopperade upp och skrittade ner igen innan vi kom hem. Sista biten gick på trafikerad väg och idag brydde inte Betty sig det minsta om de bilar vi mötte.

Betty tycker inte att skogen är den roligaste platsen på jorden direkt, men hon skötte ändå allting väldigt fint idag. Hon uppskattar att galoppera och få sträcka på sig, men tycker att skritten är ganska dryg. Jag tror att jag kommer få leva med att hon inte älskar att komma ut i skogen, och det gör ingenting så länge hon inte beter sig illa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s