Gårdagens hästlån.

Igår var jag en sväng på Börjes i Tingsryd med Sofie. Tyvärr köpte jag bara tråkiga saker som pälsglans, flugspray, ridstrumpor och ridhandskar. Det är ju sådant som behövs, men det betyder inte att det är roligt att lägga pengar på för det.

När vi var tillbaka hos Sofie lånade jag ett par ridbrallor och jodphurs. Vi körde sedan upp till sommarbetet där Sofies pållar går nu. Väl på plats fixade vi i ordning Melvin och Felizia för att sedan gå ner till den andra hagen där Bianco och Lina går. Sofie hoppade upp på Bianco, jag på Melvin och så tog vi Lina och Felizia som handhästar. Hennes pållar har fått lite sommarvila nu, och Lina är ju bara två år, så de är under igångsättning. Det passade därför bra med en lång skrittur för att börja jobba igång dem så smått.

Felizia är helt oslagbar som handhäst. Hon håller på egen hand perfekt avstånd hela tiden och ser till att hänga med i den andra hästens tempo. Melvin var piggelin och glad så han knatade på riktigt bra. Bianco fick agera trygg farbror åt lilla Lina som efter att ha taggat ner lite följde med riktigt fint.

Det var en härlig skrittur i solskenet och precis lagom för alla fyra pållarna. Vi hann prata massor under turen och det tycker både jag och Sofie är något av det bästa som finns.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s