Lördagens Betty.

Förra helgen hade jag tyvärr väldigt fullt upp vilket gjorde att jag fick prioritera annat än Betty. I lördags fick hon dock röra lite på sig.

Jag hade tänkt longera, men fröken stök var alldeles övertänd av överskottsenergi. När hon hade värmt upp i longerlinan i alla gångarter i båda varven släppte jag henne lös istället. Hon for runt som den vilde hon är.

Efter en del stök och hopp och skutt satte jag fram ett hinder vid ena långsidan. Betty hoppade glatt gång på gång och gav känslan av att jag hade kunnat höja precis hur mycket som helst, hon hade ändå tagit sig över det.

När hon hade hoppat några språng på runt 1,30 byggde jag om. Jag sänkte hindret och rullade ut markbommarna för att hon skulle ta ett längre språng. Även det löste hon utan problem.

Jag plockade undan hindret när jag tyckte att Betty hade hoppat klart. Hon nöjer sig aldrig utan fortsätter hoppa tills jag tar bort bommarna. Vi skrittade av en stund i ridhuset innan vi var klara för dagen. Betty var då svettig och hade fått utlopp för sin värsta tokighet.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s