Vinter.

I onsdags kom vintern på ett blixtbesök här i Skåne och Blekinge! Vinden förde med sig lite drygt en decimeter snö. Även om det inte var så många minusgrader kändes det fullständigt iskallt i blåsten. Att snön dessutom yrde runt så mycket att det inte ens gick att se vilket håll det blåste på gjorde inte att man blev mer sugen på att befinna sig utomhus.

Jag och Frida hjälptes åt med lite stallsysslor, som att fylla på vatten i alla hagarna, packa höpåsar, lunchfodra och mocka ridskoleponnyernas ligghall. Betty och Pelle erbjöds att komma in i ligghallen och torka till när den värsta snön föll ner, men det hade inte Betty lust med överhuvudtaget. Istället härjade hon runt i snön. Det är ju kul att någon uppskattar den försenade vintern.

Lika snabbt som det vita föll ner, lika snabbt var det borta igen. Under natten började det regna och till morgonen hade all snö förvandlats till slask. Med det underlaget längtar jag faktiskt ännu mer till våren, även om jag vet att det kan hinna bli vinter både en och två gånger till innan vi är där.


 

Annonser

2 thoughts on “Vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s