Kontakt

Det lättaste sättet att få tag på mig är via kommentarsfunktionen här på bloggen eller på mailen speakinghorse.blogg@gmail.com.

Jag försöker svara på alla kommentarer och mail, och uppskattar när ni har frågor eller funderingar, vill ha förtydligande eller bara allmänt funderar över något. Ni är välkomna med alla typer av mail och kommentarer. Jag gör mitt bästa för att svara och förklara.

Annonser

6 thoughts on “Kontakt

  1. Frida Inläggets författare

   Hej! Det är inte jag som har gjort den, så tyvärr kan jag inte svara på det. Jag misstänker att den är gjord i Photoshop dock. 🙂

   Svara
 1. Sarah

  Tittar in på din blogg då och då, önskar att jag hade någon med din syn på ridning och hästar i närheten!! Ibland känner man sig ensam (speciellt på ridskolan där folk talar om saker man inte alls håller med om, men omöjligt kan diskutera då de som säger det oftast anses kunna mer) men då är det så befriande att läsa din blogg!! När jag är klar med högskolan kanske även jag kan prova dessa mer sunda metoder på en hästkompis!! Keep up the good work 😀

  Kram
  Sarah

  Svara
  1. Frida Inläggets författare

   Jag blir riktigt rörd av din kommentar. Var roligt att du har hittat hit.
   Jag förstår precis hur du känner dig, jag har också varit där. Som tur är har jag med åren hittat några jag kan diskutera hästar med på rätt nivå. Vi förstår varandra och vad sund ridning innebär. Det är guld värt och jag hoppas verkligen att du också kan hitta några i din närhet.
   Tack så mycket!
   Kramar

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s